Morten-Møller-Christensen

NOWI ansætter strategisk indkøbschef

Nordic Wood Industries har pr. 1. august ansat Morten Møller Christensen som Strategisk Indkøbschef. Morten kommer med en spændende baggrund, senest som Strategic Procurement Manager i KVIST Industries A/S, som bl.a. producerer luksusmøbler for danske møbelbrands såsom HAY, Muuto, COOP og Fritz Hansen.

Med en uddannelsesmæssig baggrund som markedsføring- og logistikøkonom har Morten de sidste ni år beskæftiget sig med strategisk indkøb i flere virksomheder, hvor han bl.a. har stået for implementering af strategiske leverandører med fokus på udvikling og deling af kompetencer samt optimering af diverse forsyningskæder og optimering af indkøbets processer.

Morten kommer, med sin solide erfaring og gode resultater i bagagen, til at spille en væsentlig rolle i, hvordan vi kan koordinere indkøb for alle selskaber i NOWI-koncernen. Det bliver en stor hjælp for alle, når Morten sammen med den indkøbsansvarlige i hvert selskab, er med til at sikre, at vi udnytter de mange gode muligheder vi har. Det munder forhåbentligt ud i flere fordele og besparelser hos leverandører, som alle selskaber kan drage fordel af.

”Det tiltaler mig meget at træde ind i en koncern i positiv udvikling, og jeg håber at kunne samle nogle tråde på tværs af selskaberne på en struktureret måde, så vi kan skabe en synergi og spare penge på indkøb hos leverandørerne. For mig er bæredygtighedsagendaen i koncernen en vigtig faktor, og hvis jeg kan bidrage til den gennem mit arbejde, vil jeg meget gerne det.” siger Morten.

Cookiedeklaration