Ny administrerende direktør til Roust Element

Mikkel Nørrelykke Steffensen, 44 år, tiltræder per 15. august 2022 som ny administrerende direktør for Roust Element i Årre nordøst for Esbjerg. Han overtager posten efter Hans Peter Sørensen, som efter eget ønske har valgt at fratræde direktørstillingen og i stedet tiltræde som projektchef i Roust Element.

Efter sommerferien får Roust Element, der er en del af den træbaserede koncern Nordic Wood Industries, en ny administrerende direktør, eftersom den nuværende administrerende direktør Hans Peter Sørensen efter øget ønske har valgt at fokusere sin tid som projektchef hos Roust Element.  

Det bliver 44-årige Mikkel Nørrelykke Steffensen, der fremover får ansvaret for Roust Elements omfattende portefølje af projekter inden for element- og træbyggeri. Mikkel Nørrelykke Steffensen har i de seneste godt ti år været ansat hos JFP, senest som COO, direktør og partner, hvor han blandt andet har været ansvarlig for kalkulation og tilbudsarbejde samt leder for omkring 45 funktionærer.

Det er blandt andet hans gode lederegenskaber og tidligere erfaring med elementbyggeri, blandt andet fra Tinglev Elementfabrik, samt hans virke som entreprenør og brede kendskab til træelementer, der har været medvirkende til ansættelsen, fortæller Thomas Raunsbæk, koncerndirektør hos Nordic Wood Industries:

– Mikkel er en rigtig stærk kandidat og har mange års erfaring både som leder og inden for byggeri. Han bliver en helt central spiller i arbejdet med at føre Roust Elements femårige strategiplan for vækst ud i livet, og vi er helt trygge ved at overlade styringen til ham og glæder os meget til samarbejdet. Vi vil samtidig gerne sende en stor tak for samarbejdet til den afgående direktør Hans Peter Sørensen og glæder os over, at han fremover fortsat har hjemme hos Roust Element og i Nordic Wood Industries, hvor han uden tvivl vil finde sig godt til rette som projektchef, siger han.

Mikkel Nørrelykke Steffensen er uddannet diplomingeniør i bygge- og anlægskonstruktioner fra Aalborg Universitet i Esbjerg. Han har desuden taget diplomlederuddannelsen som en Mini-MBA ved Probana Business School.

– Jeg ser frem til at tage hul på et nyt kapitel af mit arbejdsliv hos Roust Element, og jeg glæder mig meget til at lære virksomheden, kollegerne og kunderne at kende. Roust Element er en solid og meget erfaren virksomhed inden for træ- og elementbyggeri, hvor kvalitet, bæredygtighed og dansk produktion går op i en højere enhed, siger Mikkel Nørrelykke Steffensen.

Privat bor Mikkel Nørrelykke Steffensen i Esbjerg og er gift med Line, som han har fire børn sammen med.

Om Roust Element
Roust Element A/S er en ordreproducerende virksomhed, som producerer og leverer træbaserede bygningselementer til ethvert byggeri. I mere end 50 år har Roust Element leveret god kvalitet med respekt for miljøet. Virksomheden har base i den sydvestjyske by Årre og beskæftiger godt 200 medarbejdere.

Roust Element er en del af koncernen Nordic Wood Industries, der er en af Danmarks førende producenter og leverandører af træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri i Danmark og udvalgte lande i Nordeuropa. Koncernen beskæftiger samlet 550 medarbejdere med en totalomsætning på mere end 830 mio. kr. Nordic Wood Industries’ selskaber dækker på nuværende tidspunkt ti lokationer i både Danmark og udlandet.


Læs mere på roustelement.dk

Cookiedeklaration