Stor rokade i topledelsen i Nordic Wood Industries

Nordic Wood Industries er i rivende udvikling, og derfor rokerer koncernen nu i topledelsen. Det betyder, at Palsgaard Spærs nuværende administrerende direktør, Holger C. Hansen, fremover skal arbejde på koncernniveau som business development director. Til at overtage hans plads tiltræder Tobias Smith, som er Palsgaard Spærs nuværende divisionsdirektør og salgschef. Derudover skal Bo Stampe, der tidligere har været økonomidirektør hos Palsgaard Spær, nu være koncernens nye økonomidirektør, og Martin S. Larsen tiltræder som salgschef hos Palsgaard Spær.

Den træbaserede koncern Nordic Wood Industries, der består af de syv fremtrædende virksomheder Palsgaard Spær, Nviro CBI Papiruld, Roust Træ, Roust Spær, Lilleheden, Bisco Binder og Skandach Holzindustrie, varsler nu flere organisatoriske ændringer som led i koncernens rivende udvikling.

Per 1. april 2022 fratræder Holger C. Hansen nemlig formelt som administrerende direktør i Palsgaard Spær for fremover at koncentrere sig om arbejdet som business development director i Nordic Wood Industries på fuldtid.

Holger har været administrerende direktør i Palsgaard Spær siden 2015, hvor han har formået at udvikle virksomheden og vende den til en succesfuld forretning. Han har sideløbende med sit virke i Palsgaard arbejdet deltid i Nordic Wood Industries, men nu er timingen til, at Holger kan komme til Nordic Wood Industries på fuldtid, og det glæder vi os naturligvis meget over, siger koncerndirektør i Nordic Wood Industries, Thomas Raunsbæk, og fortsætter:

Til at overtage Holgers plads i Palsgaard Spær var det helt oplagt, at Tobias Smith, der er divisionsdirektør og salgschef i Palsgaard Spær, skulle indtræde. Tobias har gjort et fremragende job som divisionsdirektør og salgschef i de seneste mange år, og vi er meget glade for at kunne præsentere ham som ny administrerende direktør.

Tobias Smith har været ansat i Palsgaard Spær i mere end 20 år, hvor han har bestredet stillinger som konstruktionsingeniør, salgsingeniør og de seneste år som divisionsdirektør og salgschef.

Jeg har de sidste år haft mange forskellige kasketter på, hvor jeg blandt andet har haft salgsansvaret for tre brands og den daglige drift og ledelse af en forretning, som nærmer sig en omsætning på en halv milliard. Vi har i Palsgaard Spær været på en spændende rejse de sidste seks år, hvor vi har investereret massivt i medarbejdere, produktionsudstyr og digitalisering af forskellige processer. Jeg ser derfor meget frem til at fortsætte den udviklingsrejse, som Palsgaard Spær er på, fortæller Tobias Smith.

Til at overtage Tobias Smiths arbejdsopgaver som salgschef ansættes Martin S. Larsen, som ligeledes tiltræder den 1. april 2022. Han har tidligere været beskæftiget hos Palsgaard Spær og kommer senest fra en stilling som teknisk chef og projektleder hos modulleverandøren Algeco.

Martin er en stærk kandidat, en god kollega og et positivt menneske. Vi har i længere tid arbejdet på en plan om at styrke den daglige ledelse af Palsgaard Spær, så vi bedre kan fokusere på den fortsatte udvikling af virksomheden, og her vil Martin helt sikkert kunne bidrage positivt, siger Tobias Smith.

Økonomidirektør findes i egne rækker
Foruden Holger C. Hansen rykker Bo Stampe, der er økonomidirektør i Palsgaard Spær, ligeledes til Nordic Wood Industries og bliver fremover økonomidirektør på koncernniveau.

Bo har et solidt kendskab til og et stærkt strategisk blik på økonomien. Han er allerede dybt inde i tallene for alle virksomheder i koncernen, så det er en naturlig overgang, at han fremadrettet varetager denne post på fuldtid. Med Bo får vi endnu en stærk og robust profil med i topledelsen i Nordic Wood Industries, hvilket vi er rigtig glade for, og jeg er sikker på, at Bo kan være med til fortsat at udvikle koncernen i en positiv retning, siger Thomas Raunsbæk.

Bo Stampe tiltræder stillingen som økonomidirektør i Nordic Wood Industries den 1. juli 2022, hvor en ny økonomidirektør ligeledes tiltræder i Palsgaard Spær.

På billedet ses ny adm. direktør i Palsgaard Spær, Tobias Smith.

Cookiedeklaration